Премиера на комедията „Бившата жена на моя живот“ на 3 юни в Силистра

Премиера на комедията „Бившата жена на моя живот“ на 3 юни в Силистра

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 241
Премиера на комедията „Бившата жена на моя живот“ на 3 юни в Силистра

Драматично-куклен театър-Силистра ще представи на 3 юни от 19.00 часа най-новото заглавие от своя репертоар - френската комедия "Бившата жена на моя живот" от Жозиан Баласко.

Режисьор на спектакъла е Евгени Будинов от Народния театър "Иван Вазов", сценограф - Николай Нинов. Почитателите на театралното изкуство в Силистра ще могат да се насладят на играта на гостуващите актьори от София, познати от филми и сериали - Александър Димов и Велина Колева, както и на Вероника Ханджиева и Недялко Недялков.

"Бившата жена на моя живот" е един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага и да рискува.

Хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого.

Няма личност без грехове. Героите са изтъкани от невероятни слабости, но пък обединени от едно огромно желание самотата да не бъде част от живота им.

Спектакълът е изпълнен с много зрелищност, комедийни ситуации, ще предизвика много, много смях, за да преминем през това чистилище - смеха, за да стигнем до изтрезняването, че хората, каквито и да са, все пак са хора и трябва да им простим.

Дата на премиерата - 3 юни от 19.00 часа

Продължителност - 90 минути

Цена на един билет - 20 лева

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари