Тази вечер Силистренският театър играе комедията „Търси се нов съпруг“

Тази вечер Силистренският театър играе комедията „Търси се нов съпруг“

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 213
Тази вечер Силистренският театър играе комедията „Търси се нов съпруг“

Драматично-куклен театър-Силистра ще представи тази вечер от 19.00 часа фантастичната комедия от своя репертоар "Търси се нов съпруг" от хърватския драматург Миро Гавран.

Режисьор на "Търси се нов съпруг" е настоящият директор на Народния театър "Иван Вазов" - Васил Василев, сценографията е дело на Николай Нинов, а участват актьорите Мирослав Петров, Мима Дапкова и Александър Павлов.

Смях от сърце оглася театралните салони в цял свят винаги, когато се играе пиеса на хърватския драматург Миро Гавран.

Героите му са близки на зрителите, защото са обикновени хора като тях. Те са автентични образи от живота, които постоянно попадат в абсурдни ситуации и взаимоотношения.

"Търси се нов съпруг" е комедия, която изобилства от неочаквани и изненадващи събития. A те са предизвикани от авантюристичното решение на богата вдовица да си потърси нов съпруг в социалните мрежи. Вследствие на това се отприщва шеметна надпревара между няколко кандидати за сърцето й. Но кои са всъщност те и дали наистина са тези, за които се представят?

ЦЕНА НА ЕДИН БИЛЕТ - 9 ЛЕВА

ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА 24 МАЙ, ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР СИЛИСТРА ОБЯВЯВА ЦЕНА НА БИЛЕТ ЗА ВСИЧКИ ДРАМАТИЧНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ ОТ 9 ЛВ.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари