Иван Гешев: Най-голямато престъпление на политиците е, че убиха надеждата на хората, че нещо зависи от тях

Иван Гешев: Най-голямато престъпление на политиците е, че убиха надеждата на хората, че нещо зависи от тях

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 917
Иван Гешев: Най-голямато престъпление на политиците е, че убиха надеждата на хората, че нещо зависи от тях

стоп кадър от проведената пресконференция

ППДБ са "полезни идиоти", които първо искаха да изместят "групировката" на ГЕРБ и ДПС и като видяха, че не им се получава седнаха да делят с тях.

Най-голямато престъпление на политиците е, че убиха надеждата на хората, че нещо зависи от тях. Докато не сменим тези партии, които са бизнес проекти, всичко останало са последствия - демографията, икономиката, страха. Когато се плащат по 300 лв. на глас, после идват на власт и теглят 10 млрд. заем, който не могат да изплатят поколения. Това каза Иван Гешев, представляващ КП "Граждански блок" по време на среща със симпатизанти и привърженици в гр. Силистра.

"Граждански блок" е субект от хора с позиции, а не от политици с вредни навици.

Осъзнаваме, че това е дълъг процес, както и че трябва да се работи на друга основа", каза още Гешев. И добави, че при ниска избирателна активност, купуване на гласове по 300 лв., купауване на цели комисии, с протекциите на ДАНС и МВР, се избират отново същите управляващи и се репродуцират. Тази система трябва да бъде прекъсната и решеението е да се гласува масово".

На срещата в Силистра Иван Гешев представи и листата на КП "Граждански блок" за 20-и МИР Силистра - Йордан Стоянов - водач на листата, Симеон Иванов - строителен инженер от София, родом от Силистра; и др.

image

Иван Гешев бе категоричен, че има четири, пет човека извън институциите, които управляват държавата. Това не се нарича демокация, а плутокрация. Това устройва т.нар. ни ервроатлантически партньори, които не се занимават с правителство, с Народно събрание или защита на националния интерес, а казват на тези хора, те изпълняват срещу това да не им се пипат парите, които са откраднали.

В България вече няма значение коя партия в кое политическо пространство е. Думите и обещанията също нямат значение за хората. Какво значи леви или десни?! В България например ляв е Христо Иванов, защото това което неговата формация изповядва като принципи е интернационализъм, глобализъм, уж говори за демокрация, а говори само "правилните" и "удобни" неща. "Вдигнали били пенсиите, но ако държавата е фалирала, в сметките на пенсионерите няма да влязат пари. До 2-3 години картината ще е в същия вид, а демографията е потресаваща и след време няма да има и кой да живее тук. Българите изчезваме", припомни предстевляващия КП "Граждански блок" Иван Гешев. Спорд него

ППДБ са "полезни идиоти", които даже не рабраха какво им се случи. Първо искаха да изместят "групировката" на ГЕРБ и ДПС и като видяха, че не им се получава седнаха да делят с тях.

image

"Истината е, че в България нямаме визия за следващите години, защото целта е да се откраднат "едни пари". За разлика от съседна Турция например, която има план за сто години напред. Страни като Полша и Унгария си върнаха в държавите по един милион души население, а ние не мислим в това отношение в перспектива например да привлечем българи от Молдова и от други страни", добави Гешеи. Той каза още, че в България има над 10 опита за приемане на Закон за лобизма, но те са неуспешни.

В заключение Гешев каза, че неговата мотивация да участва в изборите идва от това, че е колективен играч и в професионален план е постигнал максимума.

"Осъзнавам, че България не заслужава това, което ѝ се случва и хората, които я управляват. Няма как всеки от нас да живее добре, ако около нас другите са зле. В управлението и в живота трябва да се носи отговорност за решения и действия, за да можее да се постигне промяната".

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари