1 и 2 юни: Дни на отворени врати за винарните от Българския Североизток

1 и 2 юни: Дни на отворени врати за винарните от Българския Североизток

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 229
1 и 2 юни: Дни на отворени врати за винарните от Българския Североизток

За четвърта поредна година на 1 и 2 юни във формат "Дни на отворени врати" 17 винарни и 3 специални локации за дегустация на висококачествено българско вино от Българския Североизток отварят сърдечно едновременно не само вратите си, но и бутилките с еликсир, посрещайки гости и свои приятели - ценители на хубавото вино.

Всички те разположени в живописния район между река Дунав, Черно море и стари български столици, включително и знакови за българската история градове, като Велико Търново, Варна, Провадия-Шумен, Силистра-Тутракан.

Винарните са подготвили изобилие от уникални български вина, нови реколти, така също много приятни изненади и преживявания. В очакване са бъдат преоткрити съвсем нови локации и изби, различни от предишните дегустационни, малко познати до момента вина и трогателни житейски истории. Насреща са опитни енолози, автори на едни от най-добрите вина в България, също така и млади талантливи специалисти, които с огромно желание и плам продължават семейните традиции, съхранявайки и надграждайки родното винопроизводството. Всяка от винарните е в близост до непреходно богатство от природни и исторически забележителности, които са възможност за мнозина да допълнят невероятното си преживяване. Можете да планирате своето пътешествие, като съчетаете няколко винарни и забележителности по ваше предпочитание около.

Ето къде можете да осъществите своето незабравимо вино пътешествие:

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари