НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит Празник!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит Празник!

Регион: Главиница Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 272
НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит Празник!

Уважаеми просветни и културни дейци,

скъпи ученици, абитуриенти и жители на община Главиница,

Днес е 24 май, ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета, култура, и на славянската книжовност.

Днешният ден ми дава повод да изразя своето уважение и признателност към всички учители и културни дейци.

Последно време се говори за бум в развитието на високите технологии, за това как изкуствения интелект ще измести нас, хората от много позиции.

Едно е ясно, каквото и да се случи, нищо не може да замени ролята на учителя.

Политиците, партиите и изборния процес ще идват и ще си отиват, но българският учител ще остане единственият, който може да ни даде основният инструмент, за борба в живота и това е знанието.

На всички учители пожелавам здраве, професионални успехи и самочувствие, с които да предават на идните поколения своите знания и умения!

Поздравявам и културните дейци от община Главиница, за техния професионализъм и труд, с който допринасят за развитието на културата и традициите в общината.

И не на последно място искам да се обърна и към нашите скъпи абитуриенти и ученици. Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили и енергия, за да може да реализирате всяка мечта.

Бъдете любознателни и откривайте нови хоризонти!

Бъдете горди със своите знания!

Бъдете отговорни млади хора!

Никога недейте забравя, че вие сте бъдещето на община Главиница!

Честит празник на всички и на добър час!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари