СЕЗГИН АЛИИБРЯМ: Честит Празник!

СЕЗГИН АЛИИБРЯМ: Честит Празник!

Регион: Ситово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 311
СЕЗГИН АЛИИБРЯМ: Честит Празник!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УВАЖАЕМИ КУЛТУРНИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА СИТОВО,

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост. На тази дата изказваме дълбока признателност и почит към делото на светите братя Кирил и Методий, дело променило духовната история на България.

24 май е личен празник на всеки от нас, защото истинското израстване на личността започва от първата научена буква, от първата написана дума, от първата прочетена книга. На този свят ден всички ние се обединяваме около езика и писмеността, вярата в духовността и силата на знанието.

Поклон пред всички Вас - скъпи наши съвременни просветители, пред усилията и стремежа Ви да градите устоите на българщината, да съхранявате и развивате нашата културна идентичност, да пазите българската духовност!

Пожелавам на всички Вас нестихваща вяра в изконните български ценности и устрем към нови знания!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

СЕЗГИН АЛИИБРЯМ

КМЕТ НА ОБЩИНА СИТОВО

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари