Телефон и 20 лв.: 52-годишен мъж бе ограбен и убит в силистренско

Телефон и 20 лв.: 52-годишен мъж бе ограбен и убит в силистренско

Регион: Главиница Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 6140
Телефон и 20 лв.: 52-годишен мъж бе ограбен и убит в силистренско

52-годишен мъж е бил убит при грабеж в село Зафирово, Силистренско. Той е открит от полицейски екип пред дома си в безпомощно състояние в неделя сутринта. По тялото му е имало множество следи от насилие.

Тежкото престъпление вероятно е извършено от 37-годишен мъж от същото село, който е задържан. Криминалистите се насочили към евентуалния извършител. Установено било, че по-рано през нощта жертвата и извършителят са били в обща компания заедно с други мъже от селото.

След спречкване по-младият мъж нанесъл удари с твърд предмет по главата на 52-годишния, причинявайки смъртта му, като преди това го ограбил и взел от него мобилен телефон и 20 лв. Откраднатите вещи били намерени в дома на предполагаемия извършител, въпреки че той се опитал да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Мъжът е задържан за 24 часа. За съпричастност по случая се проверява и 20-годишен младеж, който също е задържан.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари