С две победи се завърнаха от Шумен баскетболистите на Доростол (18)

С две победи се завърнаха от Шумен баскетболистите на Доростол (18)

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 910
С две победи се завърнаха от Шумен баскетболистите на Доростол (18)

Днес в шуменската зала "Младост" юношите на БК Доростол постигнаха две разгромни победи.

В първия мач без проблеми те разбиха БК Светкавица (Търговище) с 76:56. Над всички в този мач бе Дарин Кудинов. Дарко днес има рожден ден и направи всичко възможно да празнува и на терена, като приключи с актив от 25 точки (6/13 за двете точки и 4/6 от тройката), 7 асистенции и 12 борби. След него втори по резултатност завърши Димитър Добрев с неговите 23 точки. Митко също успя да хване и 10 борби, като показа страхотен процент в стрелбата от разстояние 11/15.

Вторият мач срещу БК Добрич започна равностойно, като първото полувреме завърши 31: 23 за нашите. Още с започването на третата четвърт силистренските баскетболисти се стегнаха и поведоха с над 20 точки. В последната част в игра влязоха момчетата, които до сега получаваха по-малко време за изява. В крайна сметка мачът завърши при 75:49. За съжаление в този мач имаше проблеми със статистиката и нямаме информация за нея. Важното е, че в този мач нямаше състезател на Доростол без кош, като всички се представиха блестящо.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky