„Ден на отворените врати“ в Бюрото по труда в Силистра

„Ден на отворените врати“ в Бюрото по труда в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 240
„Ден на отворените врати“ в Бюрото по труда в Силистра

Днес 15.05.2024 г. в деня на 34-та годишнина от създаването на Агенция по заетостта, Дирекция "Бюро по труда" Силистра проведе "Ден на отворени врати". Целта на събитието бе да се популяризира дейността на ДБТ Силистра сред жителите на областния град и региона.

Официално начало на деня постави изпълняващият длъжността Директор на ДБТ Силистра, г-жа Ивелина Петрова, която съвместно с трудови посредници и служители от отдел АППТ посрещнаха първите клиенти за деня.

Информация за работата на Дирекцията и възможностите, които предлага за заетост и обучения, се поднасяха в зависимост от профила на гостите на събитието. Налични бяха всички обявени свободни работни места, а също и позициите по одобрените заявки по проектите "Младежка заетост+" и "Започвам работа - Компонент 3". Специално място бе отделено на обявените работни места в сферата на туризма.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари