България завоюва 6-то място на световното първенство по масаж с масла на силистренския производител BOHO PROfessional

България завоюва 6-то място на световното първенство по масаж с масла на силистренския производител BOHO PROfessional

Регион: България Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 1026
България завоюва 6-то място на световното първенство по масаж с масла на силистренския производител BOHO PROfessional

Елица Йорданова - създател на BOHO PROfessional

Последното световно първенство по масаж, което се проведе в Porto Carras, Гърция, беше едно невероятно събитие, в което взеха участие две дами от националния отбор, а българската масажистка Мариана Добрева се отличи със своето участие и професионализъм.

"Горди сме, че националният ни отбор избра да се състезава именно с масажните масла на BOHO PROfessional, а Мариана завоюва 6-то място на едно от най-престижните състезания в света", заяви за "ПОРТАЛ СИЛИСТРА" младия предприемач и създател на бранда за масажни масла Елица Йорданова.

image

Състезанието се организира от Световната федерация по масаж (World Massage Federation), събирайки масажисти и ентусиасти от целия свят.

Състезателите демонстрираха своите уникални техники, културни влияния и иновативни подходи към изкуството на лечение чрез допир в различни категории.

Тази година за Българския национален отбор се състезаваха Мариана Добрева и Живка Чернева. Техен ментор е Захаринка Неделчева, която е официален представител за България на Световната федерация по масаж WORLD MASSAGE FEDERATION и един от 44-мата съдии на състезанието.

image

Двете дами се състезаваха в категория SPA and Wellness, а Мариана и в категория Шведски масаж.

За тях участието в това световно първенство беше не само възможност да покажат своите умения и талант, но и да представят качествените продукти на BOHO PROfessional на световната сцена.Те демонстрирха професионализма и ангажираността си и успяха да спечелят място сред най-добрите на световната сцена на масажа с масажните масла за тяло, масажна свещ и специалния масажен бленд за лице.

С участието си нашите момичета отново доказаха, че България има място на световната карта на уелнес индустрията, а ние сме горди, че можем да бъдем част от този успех и да продължим да подкрепяме българските масажисти в тяхния стремеж към постижения и отличия на световната сцена.

Поздравления от екипа на BOHO за успехите на световното първенство по масаж! 🌿🏆

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари