ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: Честит празник, Дулово!

ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: Честит празник, Дулово!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 432
ИНЖ. НЕВХИС МУСТАФА: Честит празник, Дулово!

© ГЕОРГИ МАРКОВ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

Уважаеми жители и гости на община Дулово, честит празник!

Дулово е градът, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции, действия.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет.

Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Дулово да го има, да расте като град, поверен на нас, техните наследници.

Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство.

Най-голямото богатство на града ни са хората - трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.

Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Дулово.

Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните дуловчани, защото съдбата на града е наша отговорност и наша съдба.

Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца.

Още веднъж сърдечни пожелания за здраве просперитет и много настроение.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕВХИС МУСТАФА,

кмет на община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари