Тържествена церемония на 6-ти май в Силистра

Тържествена церемония на 6-ти май в Силистра

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 938
Тържествена церемония на 6-ти май в Силистра

6-ти май е един от най-светлите християнски празници - Гергьовден, Ден на храбростта и празник на Българската армия. На този ден скланяме глави в знак на признателност към всички доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта на Отечеството.

За да бъде засвидетелствана почитта ни към всички тях, Община Силистра организира тържествена церемония на 6. май /понеделник/ 2024 г. от 11:00 часа на Мемориал "Военно гробище" до ГКПП, град Силистра.

Ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите офицери и войници за свободата на България. С преклонение пред героизма и храбростта им, ще бъдат поднесени венци и цветя.

Община Силистра отправя покана към представители на институции, политически партии, обществени организации, учащи и граждани да участват в отбелязването на събитието:

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари