Състоя се събитието приказно ателие „Книжка сладкодумна”

Състоя се събитието приказно ателие „Книжка сладкодумна”

Регион: Тутракан Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 249
Състоя се събитието приказно ателие „Книжка сладкодумна”

Приказно ателие "Книжка сладкодумна" се нарича културно-образователното събитие, което се проведе в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Нова Черна. То е част от дейностите посветени на 125-тата годишнина от основаването на училището.

В центъра на приказната въртележка бяха възпитаниците на учебното заведение, които показаха много знания, любов към приказките, решаваха творчески задачи, а с голямо старание изработиха и малки книжки.

Заедно с тях в приказното ателие участваха и техните гости - децата от начален етап и техните учители от ОУ "Стефан Караджа", с. Цар Самуил.

Събитието бе уважено от зам.-кмета на Община Тутракан Васил Дойнов, който поднесе поздравления от името на кмета д-р Димитър Стефанов и от свое име за добрата инициатива.

"Поздравяваме вас, деца за хубавия празник, поздравяваме също и вашите учители, които са се потрудили много, за да ви научат на това, което днес показахте" - посочи г-н Дойнов.

Учениците бяха поздравени и от директора на учебното заведение Желка Василева.

И още една дейност бе отчетена днес - обновена е Стаята по интереси в училището, благодарение на реализиран проект финансиран от НП "Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда", Модул 1 "Съвременна среда за качествено обучение по хуманитарни науки, изкуства и спорт".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари