НЕВИЖДАНО: Силистра гъмжи от полиция и жандармерия

НЕВИЖДАНО: Силистра гъмжи от полиция и жандармерия

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 8792
НЕВИЖДАНО: Силистра гъмжи от полиция и жандармерия

Снимката е илюстративна

Специализирана полицейска операция се провежда на територията на ОДМВР-Силистра. Действията стартираха в 06:00 часа днес с участието на служители на областната дирекция, районните управления и жандармерията.

Целта е противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред, пътната безопасност и осъществяване на превантивна дейност в региона.

Входът на града до бившия свинекомплекс "МЕКОМ"

Входът на града до бившия свинекомплекс "МЕКОМ"

Изградени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на няколко селища в областта. Осъществява се контрол върху спазването на Закона за движение по пътищата, следи се за неправоспособни или употребили алкохол или наркотични вещества водачи на моторни превозни средства. Мобилни полицейски екипи извършват проверки в търговски обекти, пунктове за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, автокъщи и автоморги.

Активните полицейски действия продължават.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари