Карате клуб „Шото-Витяз“ с куп медали от Държавното първенство

Карате клуб „Шото-Витяз“ с куп медали от Държавното първенство

Регион: България Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 416
Карате клуб „Шото-Витяз“ с куп медали от  Държавното първенство

На 30 и 31 март 2024г. се проведе Държавното първенство в старата столица Велико Търново. Надпреварата включва 500 участника от 38 клуба в дисциплините ката и кумите.

С гордост и вълнение наблюдавахме как нашите представители демонстрираха не само техническо майсторство, но и непоколебима духовна сила. Техните усилия и постоянство се оказаха ключови за постигането на изключителни резултати. Те завоюваха общо 7 медала в различните категории - 2 златни , 2 сребърни и 3 бронзови отличия.

Медалисти са:

🥇 Ростислав Коконов - 1-во място кумите

🥇 Цветомир Коконов - 1-во място кумите

🥈 Константин Атанасов - 2-ро място

кумите

🥈 Александър Господинов - 2-ро място кумите .

🥉Преслав Панев - 3-то място кумите

🥉 Калоян Тодоров -3-то място кумите

🥉 Айча Ахмед - 3-то място кумите

Достойно представиха клуба и състезателите Радослав Георгиев,Александра Станчева,Пресиян Димов и Валентина Николова.

Спортът ни обединява, вдъхновява и ни напомня, че нищо не е невъзможно, ако работим упорито и вярваме в своите сили. Поздравяваме нашите спортисти за техния изключителен успех на държавното първенство. Те са пример за младите поколения и вдъхновение за всички нас да се стремим към по-високи върхове във всичко, което правим.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари