Ски сезонът в Пампорово продължава до 7 април

Ски сезонът в Пампорово продължава до 7 април

Регион: България Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 309
Ски сезонът в Пампорово продължава до 7 април

Ски сезонът в Пампорово ще продължи до 7 април, съобщиха от "Пампорово" АД. Курортът предлага добри условия за ски и в първата седмица на април.

Скиори и сноубордисти се спускат днес по пистите от вр. Снежанка при пролетни температури, достигащи 22 градуса.

Зимата се завърна с нова снежна покривка в Пампорово

През последната седмица от ски сезона "Пампорово" АД пусна в продажба нова лифт карта - сутрешна плюс, която важи от 8:45 до 13:30 часа. Промоционалната карта е на цени 56 лв. за възрастни, 46 лв. за младежи и 35 лв. за деца.

Предимно български туристи почиват в Пампорово в края на ски сезона. Чуждестранните туристи са ирландски ваканционни групи, пристигнали с последния за тази зима чартър.

В края на сезона хотелите в Пампорово също въведоха намаления на цените, достигащи до 50 процента поевтиняване на част от услугите. Приключва един успешен ски сезон, уточняват от ръководството на "Пампорово" АД.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари