Инж. Невхис Мустафа стартира ключови инициативи за развитието на Дулово

Инж. Невхис Мустафа стартира ключови инициативи за развитието на Дулово

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 558
Инж. Невхис Мустафа стартира ключови инициативи за развитието на Дулово

Инж. Мустафа, кмет на Дулово, сподели в интервю за "Строител", че едно от предизвикателствата пред общината през 2024 г. е липсата на готовност за проектни начинания.

Тя посочи, че в момента се работи усилено по подготовката на проекти за финансиране, като се цели оптимизиране на възможностите за общински инвестиции. Сред плановете са и ремонти на инфраструктурата и обществени пространства. Община Дулово активно търси възможности за използване на средства от държавния бюджет за развитие на региона.

Община Дулово се фокусира върху подобряване на проектната си готовност през 2024 г. Акцентът е поставен върху изграждането на устойчиви проекти, които могат да претендират за финансиране и да донесат значимо развитие на региона. Очакванията са да се използват държавни средства за реализация на ремонти и подобрения в общината, като се надяват и на подкрепа за инфраструктурни проекти.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари