Видео с полицаи , помагащи на закъсал гражданин, набра популярност в социалните мрежи

Видео с полицаи , помагащи на закъсал гражданин, набра популярност в социалните мрежи

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 391
Видео с полицаи , помагащи на закъсал гражданин, набра популярност в социалните мрежи

"Тутракански полицаи помагат на закъсал гражданин. Респект!" - така е озаглавено от автора си краткото видео, публикувано в една от социалните мрежи днес по обяд. За броени часове публикацията набра голяма популярност и получи стотици харесвания от потребителите. Много от тях изказват похвала към служителите, други споделят, че това не се случва за първи път.

Униформените от клипа са автоконтрольор Тунджай Фучиджи и младши полицейски инспектор Георги Симеонов, служители на РУ-Тутракан. Днес, в рамките на специализирана полицейска операция, в село Нова Черна двамата извършили проверка на лек автомобил, след която поради проблем с акумулатора водачът не успял да потегли. Без колебание двамата полицейски служители избутали закъсалата кола и помогнали на водача и спътника му. Не смятат постъпката си за нещо изключително, определят я като част от всекидневните си задължения да се грижат за безопасността на движението и да са в помощ на хората.

Изказвайки задоволство от постъпката им, директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков похвали служителите за проявената човещина и съпричастност. Той подчерта, че усилията не само за подобряване на средата за сигурност, но и и за по-добра комуникация с гражданите ще продължат да бъдат едни от приоритетните задачи за ОДМВР-Силистра и през настоящата година.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари