Проведе се обсъждане на концепциите за териториални инвестиции в Община Ситово

Проведе се обсъждане на концепциите за териториални инвестиции в Община Ситово

Регион: Ситово Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 234
Проведе се обсъждане  на концепциите за териториални инвестиции в Община Ситово

На 20.03.2024г. от 10:00 часа в Заседателната зала на Общински съвет Ситово се проведе информационна среща за представяне и обсъждане на двете концепции за интегрирани териториални инвестиции, които преминаха първия етап на проверка за административно съответствие и допустимост.

Концепциите са с водещи партньори Община Силистра и Община Тутракан и в тях са включени общо 12 отделни проекта на стойност близо 45 млн. лв. Тази информация бе представена пред местни и регионални медии по време на пресконференция, организирана от ОИЦ-Силистра.

Предвидените мерки в сферата на образованието с цел превенция и недопускане на дискриминация в образователните институции, както и дейности за развитие на дуалната система на обучение в ПГСС - с. Ситово. Обновяването на образователната среда, мерките за насърчаване на десегрегацията и преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност, както и мерките за развитие на дуалната система на обучение, целят подобряване на достъпа до образование и повишаване на образователното равнище на населението.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари