ЕГ отбелязва Световния ден на водата с образователна Седмица на водата

ЕГ отбелязва Световния ден на водата с образователна Седмица на водата

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 244
ЕГ отбелязва Световния ден на водата с образователна Седмица на водата

В чест на Световния ден на водата - 22 март, в ЕГ "П. Яворов" се организира Седмица на водата. По идея на учениците от 11. клас - профил "Химия и ООС" с ръководител Латинка Димитрова - седмицата е изпъстрена с разнообразни дейности.

В понеделник Яворовци се запознаха с любопитни факти за водата от презентацията, която бе предоставена за Час на класа. Подробна информация за водата може да се научи и от красивите постери, разлепени на видни места по етажите.

За любителите на фотографията и спомените е подготвена рамка за снимки, поставена във фоайето на първи етаж.

Знанията си за водата учениците могат да обогатят и по още един интересен начин - всеки, който си закупи минерална вода от училищния бюфет, ще получи цветен етикет с данни за водата.

Почти на финала на седмицата - в четвъртък, е предвидено провеждане на онлайн викторина: учениците ще получат формуляр с въпроси, като първият, отговорил правилно, ще получи награда.

Честит Световен ден на водата!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари