Детска градина в Дулово получава 1 милион безвъзмездно финансиране

Детска градина в Дулово получава 1 милион безвъзмездно финансиране

Регион: Дулово Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 303
Детска градина в Дулово получава 1 милион безвъзмездно финансиране

В Община Дулово е одобрено безвъзмездно финансиране е на стойност 1 000 000лв, научаваме от Фейсбук страницата.

На 08.03.2024 г. Детска Градина "Щастливо детство" гр. Дулово беше одобрена по програмата за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2024 - 2027 г., Модул 1 "Детски ясли и детски градини - изграждане на нови сгради, както и пристрояване, надстрояване и реконструкция на съществуващи" Дейност 2 - пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли и градини и е от малкото одобрени проекти по тази програма в област Силистра! С представеното проектно предложение Община Дулово ще осигури модерна, достъпна и отговаряща на нормативните изисквания за образователна инфраструктура среда, осигуряваща пълноценни условия за организация на учебния процес. ️

Проекта включва основен ремонт на детската градина, изграждане на нова допълнителна пристройка към съществуваща сграда със сервизни помещения и облагородяване на прилежащото пространство, което има за цел да създаде по-добри условия за обучение, възпитание, отдих и спорт за децата в Община Дулово.

Одобреното безвъзмездно финансиране по програмата е на стойност 1 000 000лв. Крайният срок за изпълнение и отчитане на всички одобрени дейности е 31.12.2027 г.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари