“Таралеща” с концерт в бар “Малц и Хмел”

“Таралеща” с концерт в бар “Малц и Хмел”

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 286
“Таралеща” с концерт в бар “Малц и Хмел”

Тази вечер, ще се състои едно събитие, което много силистренци чакат от доста време, а именно групата на Митко Таралежков - "Таралеща" ще свирят в бар "Малц и Хмел" в Силистра.

Събитието стартира в 21:00 часа, като входът е на цена от 12 лева. "Таралеща", водени от талантливия Митко Таралежков, са известни със своята способност да трансформират музиката в средство за изразяване на дълбоки чувства и размисли. Всяка тяхна песен е пътешествие през различни емоции, от радост до меланхолия.

Концертът в Силистра е част от турнето на групата, което включва представяне на техни нови и вече обичани произведения. Публиката ще има възможността не само да се наслади на музиката на живо, но и да се срещне с музикантите, които са се посветили на създаването на истинско и вълнуващо музикално изкуство.

Събитието обещава да бъде една от най-запомнящите се вечери за меломаните в Силистра, които ценят истинската музика и искат да изживеят моменти в компанията на талантливи изпълнители.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари