Групата на Ели Раданова пусна нова песен

Групата на Ели Раданова пусна нова песен

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 293
Групата на Ели Раданова пусна нова песен

След тридесет и три години групата се връща към едно от най-емблематичните си парчета с напълно нов аранжимент и мекия, артистичен глас на Ели Раданова.

"Песента никога не е била просто любовна, а по-скоро е за любовта, която остава след любовта. За вечността, за носталгията към бъдещето. За бягството от това, което сме, към онова, което искаме да бъдем, без това да е възможно" споделя Венци Дреников, един от авторите. На другия съавтор, Петър Чухов, песента дължи мистичното си звучене.

"Бавно" дава име на първия албум на "Субдибула" и през 1991-92 г. е най-пусканата им песен в националния ефир. Но тогава така и не я изпълняват на живо, тъй като току-що са се отказали от сценични изяви и са се отдали само на звукозаписна дейност.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари