РЗИ - Силистра организира „Дни на отворените врати“

РЗИ - Силистра организира „Дни на отворените врати“

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 249
РЗИ - Силистра организира „Дни на отворените врати“

В рамките на Националната АНТИСПИН кампания по повод отбелязване на

14 февруари (Св. Валентин) РЗИ - Силистра организира

"Дни на отворените врати" в периода от 14 до 16 февруари 9:00 ч. до 16:00 ч. в сградата на РЗИ-Силистра на адрес: гр. Силистра, ул. "Петър Мутафчиев" № 82.

В рамките на кампанията се предоставя възможност на всички желаещи граждани и гости на гр. Силистра и областта за доброволно консултиране и изследване с бърз тест за ХИВ, Хепатит В, Хепатит С и Сифилис.

Целта на кампанията е да се повиши информираността на младите хора и хората в риск за начините на предаване и предпазване от ХИВ и други сексуално предавани инфекции (СПИ), да се мотивират за отговорност към собственото им здраве и да се насърчат за редовното изследване за ХИВ и СПИ.

Планираната дейност е в изпълнение на Националната програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и СПИ в Република България 2021-2025 г.

Вашите запитвания може да отправите на телефон 086 816 140/ 816 141

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари