Предстоящо обсъждане на бюджета на община дулово за 2024 година

Предстоящо обсъждане на бюджета на община дулово за 2024 година

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 773
Предстоящо обсъждане на бюджета на община дулово за 2024 година

Община Дулово кани жителите на града и общината на публично обсъждане на проектобюджета за 2024 година. Събитието ще се проведе на 25 януари 2024 г. от 17:00 ч. в зала №1 на Общината.

Проектобюджетът на Община Дулово за 2024 г. е вече публикуван на уебсайта на общината и в деловодството на администрацията. Поканата за обсъждане, издадена от кмета на Община Дулово инж. Невхис Мустафа, е в съответствие със Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, както и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на общината.

Публичното обсъждане на проектобюджета е задължителен елемент от бюджетния процес и се провежда преди представянето на проекта за разглеждане и обсъждане в Общинския съвет.

На събитието са поканени кметовете на населените места в общината, местни жители, представители на бизнеса, неправителствени организации, второстепенни разпоредители с бюджет, читалищни настоятелства и цялата дуловска общественост.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари