Община Силистра посреща нови заместник-кметове за Хуманитарни дейности и Устройство на територията

Община Силистра посреща нови заместник-кметове за Хуманитарни дейности и Устройство на територията

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 825
Община Силистра посреща нови заместник-кметове за Хуманитарни дейности и Устройство на територията

В рамките на значима административна промяна, кметът на Община Силистра, Александър Сабанов, обяви назначаването на двама заместник-кметове.

Стилиян Стойчев, опитен професионалист в социалното дело и публичната администрация, е назначен за заместник-кмет по хуманитарни дейности. Междувременно инженер Евгени Георгиев, с богат опит в строителството и развитието на инфраструктурата, застава на поста заместник-кмет по устройство на територията.

Бивш преподавател и водещ експерт в областта на регионалното развитие подчертава неговата преданост към социалните каузи, особено в подкрепа на благосъстоянието и развитието на децата. С академичен опит в областта на българския език и литература, Стойчев е идеално подходящ за ръководене на хуманитарните дейности в общината.

От друга страна, Евгени Георгиев носи със себе си обширен опит в строителния и инженерния сектор. Неговият професионален опит е от технолог в Доростол до управител на "Задгранично Строителство ООД". Със степени по строително инженерство и икономика, Георгиев е добре подготвен да надзирава стратегическото планиране и развитието на инфраструктурата на общината.

Хуманитарният фокус на Стойчев и експертизата на Георгиев в инфраструктурата са насочени към проправянето на пътя на общината към балансирано и прогресивно бъдеще.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари