Започва реконструкцията на канализацията в Дулово

Започва реконструкцията на канализацията в Дулово

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 618
Започва реконструкцията на канализацията в Дулово

На 12 януари 2024 г., в град Дулово, се състоя знаменателното събитие на "първата копка" за реконструкцията на площадковата канализация за битови отпадни води на МБАЛ Дулово.

Официалната церемония отбеляза началото на един важен проект за урегулирания поземлен имот (УПИ) XLII - 9284 "за обществено обслужване - Районна болница", разположен в квартал 109 по плана на град Дулово.

Този проект е от съществено значение за подобряване на инфраструктурата и обществените услуги в региона.

На церемонията присъстваха видни представители на местната власт и бизнеса, включително инж. Сезгин Галиб, председател на общинския съвет в Дулово, г-жа Цанка Атанасова, управител на "Водно строителство - Силистра" АД, инж. Димитра Желева, управител на "Домремонтстрой - 99" ЕООД, и арх. Иван Пенев, главен архитект на община Дулово. Освен тях, събитието събра и заместник-кметовете г-н Тансер Бейти и г-н Айваз Чакър, г-н Юмер Хатиб, секретар на община Дулово, както и редица кметове и съветници от региона.

Целта на проекта е да се осигури модернизирана и ефективна канализационна система, която да отговори на нарастващите нужди на болницата и населението в района. Реконструкцията ще включва подобрения в съществуващата инфраструктура и въвеждане на нови технологии, които ще допринесат за по-добро управление на отпадните води и ще повишат екологичните стандарти в региона.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари