Проведе се конкурсът за картички в Дулово с базар с кауза

Проведе се конкурсът за картички в Дулово с базар с кауза

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 404
Проведе се конкурсът за картички в Дулово с базар с кауза

Приключи шестото издание на конкурса за коледни картички - една инициатива на Народно читалище "Бялата лястовица" - град Дулово. Изложбата с тях бе подредена като базар във фоайето в сградата на общината, посветена на каузата "Ремонт на оградата на детската градина в с. Долец, филиал на ДГ "Пролет", с. Паисиево". Повод за акцията е, че сградата е пострадала от урагана, разразил се на 4.11.2023 г.

От продажбата на картички и от дарения са събрани 325,65 лв. Картичка от изложбата бе взета и от Областна администрация - Силистра, за да бъде ползвана за новогодишни адресати.

За благодарност - поздравителен адрес от областния управител Минчо Йорданов до организаторите на конкурса и отделно - за Филиала - детска градина в с. Долец - ваучер от 100 лв. от Книжарници "Везни 55" - град Силистра. В конкурса награди са дадени на близо 30 деца от 20 населени места от цялата страна.Приключи

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари