СЕЗГИН АЛИИБРЯМ: Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година!

СЕЗГИН АЛИИБРЯМ: Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година!

Регион: Ситово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 503
СЕЗГИН АЛИИБРЯМ:  Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА СИТОВО,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

В навечерието на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, отправям към всички Вас най-сърдечни благопожелания за здраве, просперитет и благополучие!

Пожелавам Ви тази Коледа да бъде по-вълшебна от всякога, защото всички имаме нужда от весели изживявания и да можем с лекота да сбъдваме мечтите си!

Нека бъдем горди и доволни от свършеното през годината, да имаме сили и желание през следващата да се множат успехите ни и в личен, и в професионален план!

Приемете моите най-сърдечни пожелания за една по-добра, плодотворна и усмихната 2024 година! И нека не забравяме, че за всички ние най важно да бъдем здрави и щастливи.

Пожелавам Ви, споделяйки дома и трапезата си с най-близките си хора, да изживеете щастливи моменти, които да Ви сплотяват и да се превърнат в незабравими празнични спомени!

Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година!

СЕЗГИН АЛИИБРЯМ,

кмет на Oбщина Ситово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари