Израз на благодарност и общност: Празнично събитие в ЦСРИ Листец и Сокол

Израз на благодарност и общност: Празнично събитие в ЦСРИ Листец и Сокол

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 741
Израз на благодарност и общност: Празнично събитие в ЦСРИ Листец и Сокол

В преддверието на празничния сезон, екипите на Центровете за социални услуги в селата Листец и Сокол организираха едно запомнящо се събитие. Със силата на вдъхновението и вярата в доброто, те се фокусираха върху основната нужда на възрастните хора - нуждата от внимание и човешко топло.

image

Основната идея на мероприятието беше да се покаже, че и най-простите желания имат силата да осветлят деня на възрастните и да стоплят сърцата им. Подчертавайки, че въпреки ценността на материалните подаръци, истинската стойност идва от сърдечните послания и радостта от споделеното време.

Това мероприятие беше и възможност да се изрази дълбокото уважение към г-н Неждет Джевдет и неговият екип, които неуморно работят за подобряване на живота на възрастните в община Главиница. Гостите на събитието също получиха благодарности за уважението и подкрепата към инициативите на ЦСРИ Сокол.

Празниците винаги носят особена атмосфера на топлина, съпричастност и доброта. Екипът на ЦСРИ с. Листец и техните колеги от с. Сокол изпратиха своите най-добри пожелания за здраве, дълголетие и достоен живот към всички присъстващи. Това събитие подчерта значението на солидарността и общността, които са в основата на гражданското общество и подкрепят усилията за по-добро бъдеще за възрастните хора.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари