Кметът Сезгин Алиибрям и Medex Nutrition даряват Коледни усмивки

Кметът Сезгин Алиибрям и Medex Nutrition даряват Коледни усмивки

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 681
Кметът Сезгин Алиибрям и Medex Nutrition даряват Коледни усмивки

Кметът на община Ситово, Сезгин Алиибрям, съвместно с Medex Nutrition и управителя Теодор Костов, осигуриха специален Коледен подарък за всеки ползвател на социални услуги в общината. Този благороден жест е част от инициатива, инициирана и организирана от Центъра за социални услуги в Ситово, която донесе много радост и усмивки сред общността.

Топлите и благодарни реакции на получателите на подаръците осветлиха празника с искрящи очи и сърца, изпълнени с благодарност и признателност за този знак на внимание, грижа и подкрепа. За най-малките жители на общината, Центърът за социална рехабилитация и интеграция подготви сладки изкушения, добавяйки още радост към празничната атмосфера.

Община Ситово, представлявана от кмета Сезгин Алиибрям, активно подкрепя и участва в различни инициативи на центъра. Тя е ангажирана с разширяването на социалните услуги и повишаването на качеството на предоставените грижи. Тези усилия отразяват дълбоката обвързаност на общината с благополучието на своите жители и непрестанното стремеж към подобрение на общностния живот.

Светли и благословени празници на всички в Ситово! Нека този сезон бъде изпълнен с топлина, обич и взаимопомощ.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари