Община Дулово отличи и награди своите спортисти

Община Дулово отличи и награди своите спортисти

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 661
Община Дулово отличи и награди своите спортисти

© ГЕОРГИ МАРКОВ

На последното за годината заседание на ОбС Дулово (четвърто за новия мандат) инж. Невхис Мустафа-кмет на общината и инж. Сезгин Галиб-председател на ОбС връчиха поздравителни адреси и подаръци на участници от спортни клубове отличили се в различни състезания.

Сред отличените бяха спортистите от СК по борба "Лудогорец"- с.Паисиево, карате клуб "Шото - Витяз", шахматен клуб "Робърт Фишер", Клуб за туристически умения и сръчности-с.Яребица.

По-късно общинските съветници, г-жа Мустафа и г-н Галиб, ръководството на ОбА, кметове от района посетиха благотворителния коледен базар. Базарът бе открит днес в центъра на града и ще работи до 22 декември от 10.00 до 15.00ч.

Празничната програма на общината продължава на 20.12.2023г. от 18:00ч. с Коледен концерт на самодейни състави към НЧ "Н. Й. Вапцаров-1895". На 20.12.2023г. ще има посрещане на коледарски групи от детските градини във фоайето на общината.

Община Дулово кани всички жители и гости на Дулово на 31.12.2023г. от 23:45ч. за традиционната Новогодишна наздравица на площада.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари