Ситово празнува Коледа със заря и подаръци

Ситово празнува Коледа със заря и подаръци

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 411
Ситово празнува Коледа със заря и подаръци

Празничният дух обзе град Ситово на 11 декември 2023 г., с нетърпение очакваното запалване на коледните светлини. Церемонията, посетена от кмета на Ситово, Сезгин Алиибрям, беше символ на радост и общностен дух.

Деца от местните детски градини и училища, включително "Щастливо детство" от Ситово, "Мир" от Искра, ученици от ОУ "Отец Паисий" в Добротица и членове на клуб "Родинолюбие" при НЧ "Христо Смирненски-1940" в Ситово, отправиха топли поздравления към Дядо Коледа, Снежанка и Джуджето. В замяна те бяха зарадвани с подаръци от веселия старец.

Кметът Алиибрям се обърна към събралите се, пожелавайки здраве, късмет и благополучие на всички. Събитието беше още по-осветлено с великолепна заря, разрязване на баница с късмети и споделяне на шампанско, лакомства и подаръци. Това събитие не само отбеляза началото на празничния сезон, но също така затвърди чувството за общност и споделена радост сред жителите на Ситово.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари