Община Главиница продължава да обновява образователната си инфраструктура

Община Главиница продължава да обновява образователната си инфраструктура

Регион: Главиница Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 430
Община Главиница продължава да обновява образователната си инфраструктура

Община Главиница има одобрен проект за изграждане на нова комбинирана спортна площадка в двора на ОбУ "Иван Вазов" - село Зафирово по програма финансирана от Министерство на образованието и науката, съобщи кметът на общината - Неждет Джевдет.

Финансираните дейности включват изграждане на нова спортна площадка на площ от 1000 кв. м, обособяване на игрище за баскетбол с нови баскетболни стойки, табла, рингове с мрежи, както и игрище за волейбол. Подмяната на съществуващата настилка с асфалтово покритие е част от одобреното предложение.

Проектът е своеобразно продължение на политиката на общинското ръководство, насочена към подобряване материалната база на училищата и в подкрепа на спорта и спортните постижения на подрастващите.

Наличието на добра материално-техническа инфраструктура, подходящи оборудвани съоръжения ще допринесат за популяризиране на съответните спортове, както и за осмисляне на свободното време на всички ученици.

По същата програма, миналата година Община Главиница реализира проект за изграждане на нова спортна площадка в двора на СУ "Васил Левски" - град Главиница.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари