Доростол 19 г. с победа и загуба в баскетболните си сблъсъци в Търговище

Доростол 19 г. с победа и загуба в баскетболните си сблъсъци в Търговище

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 389
Доростол 19 г. с победа и загуба в баскетболните си сблъсъци в Търговище

Баскетболният отбор на Доростол от Силистра, състезаващ се в категорията до 19 години, участва в два мача от първата Дивизия на България, проведени в Търговище.

В първата среща на 1 декември от 10:00 часа, Доростол постигна убедителна победа над Черноморец Балчик с резултат 87:24. Техният успех бе отраз на доминираща игра през целия мач, като тимът от Силистра не срещна затруднения в сблъсъка си с балчиклии.

Във втория си мач за деня обаче, Доростол претърпя загуба от отбора на Ънстопабъл Добрич с резултат 47:61. Въпреки доброто си начало, тимът от Силистра не успя да запази преднината си през втората част на мача, което позволи на Добрич да се откъсне и да спечели събитието.

Следващият турнир за Доростол ще се проведе на 16 декември 2023 г. в град Варна, където отборът ще има възможност да демонстрира своите умения и стремеж към победа отново.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари