Община Дулово Проведе Кризисно заседание за справяне със зимните условия

Община Дулово Проведе Кризисно заседание за справяне със зимните условия

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 541
Община Дулово Проведе Кризисно заседание за справяне със зимните условия

На 24 ноември Община Дулово проведе превантивно заседание на своя Общински кризисен щаб под ръководството на кмета инж. Невхис Мустафа. В срещата участваха и заместник-кметовете, както и представители на местните служби за аварийни ситуации, образованието и общинската администрация.

Обсъдени бяха мерки за предотвратяване на проблеми, свързани с предстоящите снеговалежи и ниските температури. Отделните институции докладваха за готовността си да реагират при усложнена метеорологична обстановка.

Въпреки че общината все още няма подписани договори за снегопочистване, кметът Мустафа информира за напредъка на процедурата и усилията да се осигури поддържането на улиците и пътищата чисти. Тя благодари на местните жители и предприятия, които помогнаха доброволно в снегопочистването, и призова за солидарност и отговорност от страна на бизнеса за поддържането на прилежащите територии.

Срещата подчерта ангажимента на общината да осигури безопасни и проходими условия за жителите на Дулово през зимния сезон

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари