НА ЖИВО: Борисов е в Дулово за среща с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ

НА ЖИВО: Борисов е в Дулово за среща с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1260
НА ЖИВО: Борисов е в Дулово за среща с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ е в града за среща с кметовете и общинските съветници от партията. Дойдох, за да поздравя нашите хора, които се бориха мъжки и честно на изборите, отбеляза Бойко Борисов.

Ако някой трябва да понесе отговорност, трябваше да се иска оставката на премиера Денков, а не министърът на вътрешните работи Калин Стояно. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Дулово. Той е там за среща с кметовете и общинските съветници от област Силистра.

Дойдох, за да поздравя нашите хора, които се бориха мъжки и честно на изборите, отбеляза Борисов.

Разговорите започнаха в 14 часа в град Дулово, зала "Добруджа".

"Разбрахме се с Кирил Петков да намери неутрален вътрешен министър, професионалист. От самия министър разбрахме, че е молен два дни да стане министър. Впоследствие разбрахме, че те ходят в министерството, кадруват, с една-единствена цел, да преследват свои цели", коментира Борисов по повод исканата оставка на министъра Калин Стоянов заради размириците миналия четвъртък.

"Моля колегите от ПП, ако не са доволни от резултатите от изборите, ако искатда напълнят с калинки МВР... Ако трябваше да се поеме отговорност, трябваше да си отиде Денков. Аз смятам, че категорично не трябва да си ходи Стоянов", отсече Борисов.

Отговарям само за ГЕРБ. Тук, в Дулово, нашите водиха истинска война с ДПС, как не ги е срам, възмути се той от инсинуациите по повод твърденията, че имало коалиция с ДПС.

"Няма да угаждаме на Кирил Петков, дай да сложим и другия му бодигард да стане министър...Сегашният беше бодигард и израстна до зам.-министър. Язък за бензина, който сте похарчили да дойдете до Дулово и да питате това", обърна се той към медиите.

"От нас ПП няма да срещнат подкрепа нито за ДАНС, нито за МВР. Като изтъквам, че нито Тончев познавам, нито Калин Стоянов. Неистовото желание да се закопчаят службите и да се извършват незаконни арести, вече е опасно%, отсече лидерът на ГЕРБ.

По отношение на вота на недоверие Борисов заяви, че е проявил мъдрост и търпение. Поканих Асен Василев, благодаря, че дойде веднага в кабинета ми, каза Борисов.

Работиха с Теменужка Петкова, даже и в момента са на среща с Деси Атанасова, Петкова, Пеевски, Данчо Цонев, добави Борисов.

"Защо бензинът днес е с 6 стотинки повече от вчера. Милиарди изтекогха по посока Русия от нашите джобове, от нас, ние сме ги платили. Намерихме и по това компромис, за да може в сряда да се отхвърли вота и да отидем към данъчните закони и бюджета", каза Борисов.

Правя отстъпки, защото сте ми мили вие, хората, изтъкна той.

"Президент можех да стана като бях на 40 години. Тогава, като главен секретар, имах 93 процента рейтинг. Сега искам само ГЕРБ да е стабилизиращият фактор и България да мине през чудовищната криза. За моето его, личната ми кариера, съм направил толкова много, че не може да ме стигне никой", отсече той.

Не знам откъде е дошло това, не пречи да си говорят хората, смята Борисов.

Очаквайте подробности

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари