Община Ситово получи нов камион за разделно събиране на отпадъци

Община Ситово получи нов камион за разделно събиране на отпадъци

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 416
Община Ситово получи нов камион за разделно събиране на отпадъци

Вчера, 9 ноември 2023 г., Община Ситово получи нов камион за разделно събиране на отпадъците. Камионът е закупен със средства от общинския бюджет и е предназначен за събиране и транспортиране на разделно събрани отпадъци от домакинствата.

В деня в който се закле за нов мандат кметът на общината Сезгин Алиибрям посрещна новия камион и заяви, че това е важен етап в усилията на общината за повишаване на нивото на разделно събиране на отпадъците.

"Новият камион ще ни помогне да подобрим ефективността на разделното събиране на отпадъците и да намалим количеството на отпадъците, които се изхвърлят на сметищата", каза Алиибрям. "Това е важна стъпка към по-чиста и здравословна среда за всички жители на община Ситово."

Новият камион е оборудван с модерна система за разделно събиране на отпадъци. Той има два контейнера за събиране на хартия, пластмаса, метал и стъкло. Камионът също така има специална система за пресоване на отпадъците, което ще помогне за намаляване на обема им.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари