ВИДЕО: Инж. Невхис Мустафа (ДПС) се обърна към своите избиратели в Дулово без филтри и без заучени термини

ВИДЕО: Инж. Невхис Мустафа (ДПС) се обърна към своите избиратели в Дулово без филтри и без заучени термини

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1291

В емоционално видео обръщение в личния си Facebook профил, досегашния председател на Общинският съвет в града и общински съветник - инж. Невхис Мустафа се обърна към своите приятели и симпатизанти.

Припомняме, че тя бе издигната от Движението за права и свободи за кметския стол в община Дулово. След първия тур на изборите за местна власт тя отива на балотаж с досегашния кмет д-р Юксел Ахмед (ГЕРБ), който управлява 12 години общината.

Според 100% обработени протоколи в сайта на ЦИК, ДПС успя да спечели подкрепата на 6484 души (48,01%), а ГЕРБ на 5808 души (43%).

Във видеото инж. Мустафа благодари на всички гласували и дали своя глас за нея, както и на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган и не на последно място на своя екип.

Вижте повече във видеото:

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky