ПП ГЕРБ представи кандидат кметовете си в община Дулово

ПП ГЕРБ представи кандидат кметовете си в община Дулово

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 898
ПП ГЕРБ представи кандидат кметовете си в община Дулово

Вчера в с. Паисиево, пред стотици жители на община Дулово, бяха представени кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ: за село Паисиево г-н Орхан Ариф; за село Боил г-н Нермин Бакиев; за село Орешене г-н Незир Незир; за село Долец г-н Нихат Сали и д-р Юксел Ахмед кандидат за кмет на община Дулово.

Листата за общински съветници от ПП ГЕРБ е съставена от 29 кандидати, хора които са познати със своята отговорност, познаване на проблеми те в селата със смесено население, с техните очаквания за покачване нивото на живот и инфраструктурна среда.

Пред жителите на населените места говори д-р Тодор Тодоров областен координатор на ГЕРБ и член на ИК и г-н Алтимир Адамов.

За всички жители в този регион е важно да усещат грижата на кметовете и да се чувстват сигурни за настоящето и бъдещето на семействата си.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky