ГЕРБ Силистра представи пред журналисти своите кандидат кметове по места

ГЕРБ Силистра представи пред журналисти своите кандидат кметове по места

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1548
ГЕРБ Силистра представи пред журналисти своите кандидат кметове по места

ПП ГЕРБ даде начало на предизборната кампания за избор на местни власти - кмет и общински съветници, с пресконференция за представителите на медии и информационни канали.

Събитието бе открито от д-р Тодор Тодоров, областен координатор на партията и член на ИК, г-н Денислав Димитров - областен секретар, д-р Мария Димитрова - общински ръководител и Ивелин Статев- кандидат за кмет на община Силистра.

Областният координатор представи кандидатите за кметове на общини: д-р Янка Господинова - община Алфатар; д-р Юсел Ахмед - община Дулово; община Ситово - Еда Самиева; община Кайнарджа - Любен Сивев, община Тутракан - ГЕРБ подкрепя д-р Димитър Стефанов и за община Силистра - г-н Ивелин Статев.

По време на пресконференцията г-н Ивелин Статев представи програмата си за управление.

Д-р Мария Димитрова посочи, че листата за общински съветници е в състав от 33 - ма кандидати: с равнопоставеност между половете; с висок образователен ценз; с доказани управленски качества; с експертиза в различни области от обществения живот; с чист публичен имидж. Ще работим за по - чист, по - уреден, по - модерен град! Силистра заслужава още повече!

За ПП ГЕРБ е важна приемствеността между политики и поколения, в духа на европейската ни принадлежност, съгласно принципите на демокрация.

Цялата прес-конференция може да гледате тук:

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky