След тежко ПТП в Силистра, жена е с опасност за живота

След тежко ПТП в Силистра, жена е с опасност за живота

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 9569
След тежко ПТП в Силистра, жена е с опасност за живота

© СНЕЖАНА ХРИСТОВА

49-годишна жена е настанена в силистренската болница, след като тази сутрин е била блъсната от лек автомобил "Рено", управляван от 69-годишна жена, съобщава БНР.

Произшествието се е случило в 10.06 часа, съобщават от пресцентъра на полицията в крайдунавския град.

Пострадалата е излязла на пътя, на булевард "Македония", правейки опит да пресече на нерегламентирано за това място - от автобусната спирка в посока на Стоматологичната поликлиника.

Откарана е в болницата с черепно-мозъчна травма и е в тежко състояние с риск за живота, като първите 24 часа след катастрофа са винаги критични, коментират специалисти.

Споделяме с Вас, един пост на Снежана Христова от групата "Забелязано в Силистра - оригиналът!":

Прибирам се със сълзи на очи. Ужасно разстроена! Поредният фатален инцидент пред очите ми: на метри от натоварената пешеходна пътека пред Ескулап автомобил помита човек : не можах да видя дали е дете или жена. Ужасна гледка. Кръстовището се парализира! Позволих си да снимам гледката с треперещи ръце, за да призова за пореден път: хора, накъде сме тръгнали и закъде бързаме?!!! Всеки ден сме свидетели на пешеходци, които не пресичат правилно и на шофьори, които карат ужасно забързано на пешеходни пътеки. Всичко е обърнато наопаки! Всеки си прави каквото иска и както му дойде на акъла. Няма правила. Няма наказуемост!!!

И дори да не е пресекъл правилно човек, ние зад волана сме длъжни да помислим, особено в такъв натоварен участък, с непрекъснат трафик, че може да изкочи дете, не адекватен човек, животно. С такава скорост ли трябва да се шофира ...

Баща ми е до мен. Държа му ръката. И си мисля за него. И си мисля за всички онези хора, на които никой не им държи ръката, а трябва да пресекат!!!

Толкова ли струва един живот. Да те пометат за секунда! Ужасно тъжно ми е! Ужасно!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky