Адвокат Татяна Тихчева представя втората част на книгата си „Из лабиринтите на моята памет“

Адвокат Татяна Тихчева представя втората част на книгата си „Из лабиринтите на моята памет“

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 248
Адвокат Татяна Тихчева представя втората част на книгата си „Из лабиринтите на моята памет“

В днешно време, когато на дневен ред у нас и по света са проблеми от най-различен характер, а културните процеси са свити на заден план, подобно на втори фон в картина всяка нова книга, независимо от нейния жанр е своеобразен духовен празник. И, разбира се, възможност чрез нея да се влезе без покана в нечий свят, пресъздаден от автор с желание да остави свое съкровено - искрено и лично, словесно послание на поколенията.

Преди пет години бе представена книгата "Из лабиринтите на моята памет", дело на познатата в Крайдунавска Добруджа юристка Татяна Тихчева от Силистра - известен адвокат, съдия и дълги години общественик, включително служител на високо служебно ниво в Окръжен съвет - Силистра (секретар) и в община Дулово. За първата част на книгата - репортаж от нейното представяне преди пет години четете в материала "В творческата вечер на адвокат Татяна Тихчева оживя близкото минало на окръг Силистра" на адрес в интернет: www.jordansilistra.blogspot.com/2018/03/blog-post_67.html.

Втората част в самостоятелен том ще бъде представена на 25 септември т.г. от 17 ч. в зала "Диоген Вичев" на Регионална библиотека "Партений Павлович" - Силистра. Книгата проследява събития с различно съдържание в няколко сфери - правораздаване и адвокатура, политически борби, житейски истории от частен и от обществен характер. На практика тя е снимка на процеси в обществото през последните повече от 40 години. Заедно с първата част книгата е с обхванат на период от 8 десетилетия.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky