Инициативният комитет, който застава зад Александър Сабанов, подаде заявление за регистрация в ОИК

Инициативният комитет, който застава зад Александър Сабанов, подаде заявление за регистрация в ОИК

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 994
Инициативният комитет, който застава зад Александър Сабанов, подаде заявление за регистрация в ОИК

Александър Сабанов, който пръв обяви кандидатурата си за кмет на Силистра съобщи за медиите, че Инициативният комитет, който застава зад него вече е входирал заявление за регистрация в общинската избирателна комисия.

Негови членове са хора, доказали себе си в личен, професионален и обществен план. Хора с морални ценности, визия за бъдещото на Силистра и желание да участват в процесите, които ще доведат до така нужната за града, общината и хората - промяна.

Инициативният комитет се представлява от Иван Ковачев, според когото Александър Сабанов е единственият, който може да доведе до край битката за спасяването на Силистра.

Иван Ковачев е собственик и управител на млекопреработвателно предприятие в с. Калипетрово и дългогодишен общински съветник.

В Инициативния комитет са включени още Иван Радулов, юрист и общественик, д-р Теодор Иванов, председател на БЛС - Силистра, инж. Огнян Енчев, изпълнителен директор на "Хром" АД, Димитър Димитров, изпълнителен директор на "Лесил" АД и единствен оператор на търговско пристанище Силистра, Светлана Тодорова, треньор на БК "Доростол" и Тихомир Лефтеров, главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци "Силистра".

Всички са категорични, че Александър Сабанов е достоен да бъде следващият кмет на Силистра. Гласуват му доверие и вярват в новото начало и успешното развитие на крайдунавския град и община Силистра.

За тях той е човекът, който може да реши наболелите в последните 12 години проблеми свързани с обезлюдяването на района, липсата на инвестиции и работни места, занемареното отношение към културата и спорта, опороченото реализиране на европейски проекти за благоустрояване на инфраструктурата.

От своя страна Александър Сабанов изразява своята благодарност за подкрепата и доверието на членовете на Инициативния комитет, и увереността си, че заедно с тях, както и с активното участие на силистренци промяната към по-добър живот е възможна.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky