Братя - барабанисти и млад актьор - DJ представят в Силистра уникалното шоу

Братя - барабанисти и млад актьор - DJ представят в Силистра уникалното шоу

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1096
Братя - барабанисти и млад актьор - DJ представят в Силистра уникалното шоу

"Dj-ят, барабанистите и Аз"

* Брейк-формация подгрява танцувалното настроение

"500 звука ще излязат от барабаните" в рамките на 75-80-минутното шоу в една нон-стоп "добре подготвена импровизация с елементи на интерпретация", за реализацията на която са отишли 2-3 седмици подготовка. За да се превърна в "една приятна провокация" към духа и тялото на силистренци. И помощ на която оказват НЧ "Доростол", съдействало със залата, както и Иван Неделчев (б.а.-ВГ "Нафталин"), на когото ще се разчита за съвременно озвучаване.

"Dj-ят, барабанистите и Аз" се нарича най-новият музикален проект, който предстои да потопи меломаните от Силистра в океан от звуци и в море от над 10 стила (соул, фънк, хаус, суинг, хип-хоп, бразилейро, балканска етника и пр.) в уникално парти на 18 март (петък) от 19 часа в зала 1 на Младежкия дом. "То ще носи условното послание "Любовта е музика" и срещу скромния билет от 1 лев в навечерието на Първа пролет е подарък за младите хора по възраст и дух", обявява от името на организаторите актьорът и DJ Христо Христов. Негови партньори в начинанието са братята-барабанисти Ozzy и Dessio, както и Break BOYZ & Mirо PETROV.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right