Районното управление в Дулово с нов началник

Районното управление в Дулово с нов началник

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1182
Районното управление в Дулово с нов началник

Главен инспектор Ивелин Иванов е временно преназначен за началник на РУ-Дулово със заповед на министъра на вътрешните работи. Днес новият ръководител бе представен пред състава на полицейското управление от зам.-директора на ОДМВР-Силистра комисар Деян Монев.

Смяната на ръководния пост се налага поради дългото отсъствие по медицински причини на титуляря главен инспектор Милен Радев. Повече от два месеца той е в болнични след тежък здравословен проблем и му предстои продължително възстановяване.

Ивелин Иванов е роден през 1976 г. в Шумен. Завършил е Шуменския университет, специалност "Национална сигурност", през 2006 г. В системата на МВР е постъпил през 1998 г. като полицай в РДВР-Шумен. Заемал е различни позиции в охранителна и криминална полиция. В РУ-Тутракан е назначен през 2019 г., а от началото на 2021 г. до момента оглавява Участъка в Главиница.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky