ФК "Белица" продължава да приема още футболисти от "Доростол" - Силистра

ФК "Белица" продължава да приема още футболисти от "Доростол" - Силистра

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 3444
ФК "Белица" продължава да приема още футболисти от "Доростол" - Силистра

Силистренският ФК "Доростол" е в разпад, както е известно - по организационни, финансови и кадрови причини. Клубното ръководство тъне в мълчание, но злите езици не си траят. Според "тях", тече разтрогване на договори на футболисти, предимно от "местен произход". Гомори се за Мартин Русев, Ерсен Осман, даже и за Боян Николов. Казва се също, че са се запътили за село Белица, за да заиграят там във "В" Североизточна група, при това на път за "Б" Източна професионална група, където в момента все още е "Доростол". Там се изявяват и други известни в близкото минало силистренски ищграчи като Даниел Георгиев и Габриел Русев, Марин Радуканов и др.

"ФК "Белица" се представи отлично в есенния дял от футболното първенство на Североизточна "В" група. Четвъртото място във временното класиране им дава амбицията да се готвят упорито за следващи победи. Пролетният полусезон ще започне през м. март, а дотогава - време за тренировки и нови класни попълнения. "Ще атакуваме първото място!" - категоричен е мениджърът на отбора Димо Денчев.", четем в първия за годинат брой на в. "Тутракански глас".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right