Усилено продължава асфалтирането на улици в населените места на община Главиница

Усилено продължава асфалтирането на улици в населените места на община Главиница

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 771
Усилено продължава асфалтирането на улици в населените места на община Главиница

Продължава асфалтирането на улици по населените места на община Главиница, съобщи кметът Неждет Джевдет в личния си Фейсбук профил.

До този етап са ремонтирани улици в 8 населени места на общината - Зафирово, Коларово, Богданци, Долно Ряхово, Суходол, Бащино, Главиница и Стефан Караджа.

Въпреки трудните времена, ръководството на общината намери вариант, който създаде възможност да се осигурят собствени средства за асфалтиране на улици, ремонт на административни, образователни, културни обекти, изграждане на спортни обекти и места за отдих, както и средства, създаващи възможност да се открият нови социални услуги.

🔶️Очаква се в рамките на настоящата година да се реализира и проекта, финансиран от ДФ "Земеделие", който е на стойност 2 млн. 400 хил. лева и включва асфалтиране на улици в други 5 населени места на общината - Главиница, Звенимир, Листец, Зебил и Ножарево.

Община Главиница финализира и други 3 проекта, които ще се входират в ДФ "Земеделие", за финансиране на:

- асфалтиране на главната улица на с. Зарица;

- асфалтиране на главната улица на село Звенимир;

- асфалтиране на общински път от с. Осен до с. Стефан Караджа, включително и пътната отсечка до входа на село Стефан Караджа /пътя покрай гробищата/ и

- асфалтиране на общински път от с. Сокол до центъра на с. Дичево /включително и улица "Седма"/.

image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky