Тържество за награждаване на учители в Силистра

Тържество за награждаване на учители в Силистра

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 692
Тържество за награждаване на учители в Силистра

Броени дни преди големия празник 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност, в салона на община Силистра бе проведено традиционно през последните повече от двадесет години тържество за награждаване на учители.

Тази година: 99 номинирани с 33 наградени в 5 категории - "Учител на годината", "Млад учител на годината"; "Най-успешен мениджмънт на институция в системата на предучилищното и училищното образование"; "За цялостен принос в развитието на образователната система в община Силистра и за дългогодишна педагогическа практика"; "Екип на годината" (с други подкатегории към тях). Номинираните са от ДГ, ОУ и СУ в община Силистра. Експертна комисия с председател Мария Недялкова - зам.-кмет на община Силистра, разгледа и оцени предложенията - номинации.

Приветствия към присъстващите поднесоха кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов, председателят на Общински съвет - Силистра д-р Мария Димитрова, областният управител инж. Николай Неделчев и д-р Габриела Миткова - началник на Регионално управление по образование Силистра. За втора поредна година номинациите бяха изготвени съобразно Правила за номиниране и присъждане на награди в системата на предучилищното и училищното образование в община Силистра. Награди бяха връчени и по синдикална линия. В поздравителната програма участваха представители на Музикално студио "ДО РЕ МИ" с ръководител Бонка Скорчелиева. В залата прозвуча просветният химн "Върви, народе, възродени".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky