НЕХАТ КАНТАРОВ: Честит празник на духа, светлината и словото!

НЕХАТ КАНТАРОВ: Честит празник на духа, светлината и словото!

Регион: Тутракан Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 446
НЕХАТ КАНТАРОВ: Честит празник на духа, светлината и словото!

Уважаеми учители,

Уважаеми културни и просветни дейци,

Уважаеми съграждани!

С уважение и признателност ви поздравявам по случай 24-ти май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Този празник е преклонение пред делото на светите братя Кирил и Методий, този празник е урок за вярност и родолюбие!

Покланям се пред всички български учители, които не престават да будят, да заразяват със своето просветителско дело и да успяват, въпреки трудностите, да бъдат безкрайно отдадени на своята професия. Да си учител - това не просто звучи гордо. Това е болка, радост,чест, достойнство и е кауза до живот.

Бъдете все такива, драги преподаватели - професионалисти, новатори и хора с големи сърца.

На учениците пожелавам грижливи и пламенни учители, майчина и бащина опора, с труд и отговорност да утоляват жаждата си за нови знания.

Скъпи абитуриенти, днес вие приключихте етап от образованието си. Всеки от вас ще продължи по пътя, който е избрал. Пожелавам ви да имате смелостта, куража и мъдростта да го следвате!

Бъдете свободни, отговорни, добри и достойни хора. Вървете, учете, изграждайте кариери, превземайте света, но не забравяйте вашите корени и винаги помнете, че вие сте бъдещето на нашият град.

На добър час, скъпи абитуриенти! Успешен старт в живота и в бъдещата Ви професионална реализация!

Честит празник, деятели на културата и читалищни дейци! С вашия принос делниците и празниците ни са по красиви, емоционални и вълнуващи. Бъдете здрави и с вдъхновение творете и пазете традициите!

Честит празник на духа, светлината и словото!

НЕХАТ КАНТАРОВ,

председател на Общински съвет Тутракан

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky